Profielshoot

 

Bijna iedereen heeft wel ergens zijn/haar foto op een Social Network staan. Vaak is dit niet een echt goede foto en dat is jammer want het is wel de eerste indruk die men van jou krijgt. Misschien kom je er op facebook nog mee weg om een vakantiekiekje te laten zien of een foto waar je ex vanaf is geknipt maar wanneer je een profiel zakelijk gebruikt zoals op Twitter,  Linkedin of je website dan werkt het echt een stuk beter om jezelf goed te laten zien. Een goede foto is het begin van jouw online succes!

 

Een profielshoot duurt 30 of 60 minuten met als doel jou in korte tijd zo ontspannen mogelijk voor de camera te laten staan en met als resultaat een paar goede foto's die je voor je social media profielen en/of je website kunt gebruiken. 

 

Wil je meer informatie of een shoot boeken, vul dan even het contactformulier in. 

Tarieven vind je hier.

 

 

 

Voorbeelden van profielshoots:

Reacties

Hartelijk dank voor de mooie foto's! Keuze genoeg. Dit is precies wat ik wilde!  Rob Meijer, dirigent

www.musicandbusiness.nl

www.dutch-koorbusiness.nl

 

Bijzonder veel dank voor het zo snel aanleveren van de foto’s en de prettige samenwerking.

De foto’s zijn zeer enthousiast ontvangen. Wat ik persoonlijk zo bijzonder vind, is dat je in alle foto’s de persoonlijkheid van de gefotografeerde zo mooi naar voren hebt weten te brengen.

Heel veel dank & graag tot ziens! Juliette/Comenius Leergangen

 

Een 10 met een griffel omdat haar foto's dat ook zijn. Marianne geeft je een ontspannen gevoel, dit zie je terug op de foto. Resultaat is hoe je echt bent. Puur! Daphne/Daphaer

 

Vandaag een fotosessie gehad met MRT Fotografie Leusden. Leuke spontane fotografe die verstand heeft van wat ze doet. Creativiteit, spontaniteit en de benodigde vakkennis maken Marianne een goede professionele fotograaf. Bovendien is het erg gezellig om met haar te werken, waardoor je je snel op je gemak voelt. Van mij een uitstekende referentie en een volle aanrader voor een ieder die mooie professionele foto's wil maken voor welk doeleinde dan ook! Evelyne/Essentiële oliën

 

 

 

 


©2017 Marianne Rouwendal-Tollenaar/MRTfotografie | Tel.: 06-22277959 | K.v.K.: 32169756 | BTW: NL172796313B01 

 

 

Reproductie alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming