Huwelijk Mathilde en Willem

Mathilde had mij benaderd nadat ze door een broer van een gemeenschappelijke vriend attent was gemaakt op de trouwreportage van die betreffende vriend. Dergelijke lichte en zonnige foto's wilde zij ook graag van haar huwelijk.

Bij het kennismakingsgesprek wat ik met Mathilde en Willem had, hebben we alle wensen doorgenomen ze wisten alleen nog niet waar ze de fotoshoot zelf wilden doen. Dus zijn we, onafhankelijk van elkaar, op zoek gegaan naar een mooie locatie in de omgeving van Leusden, waar Willem en Mathilde wonen. Een week voor het huwelijk planden we nog een telefonisch contact voor de laatste puntjes op de welbekende i. Grappig was dat we alledrie waren gevallen voor dezelfde locatie.

 

Op 8 mei was het zover en toen ik 's morgens opstond zonk de moed me in de schoenen.... Nadat het al wekenlang prachtig, zonnig voorjaarsweer was geweest hadden de weergoden nu besloten dat het te droog werd met als gevolg een egaal grijze lucht en de regen kwam met bakken uit de hemel. Pfff dat wordt geen lichte en zonnige trouwreportage. Heel af en toe werd het een half uurtje droog en daar hebben we 's middags snel en dankbaar gebruik van kunnen maken voor de foto's samen. Toch nog zonnige foto's

( terwijl die echt in geen velden of wegen te bekennen was) ondanks het bar slechte weer. Al bij al werd het een dag met een stralende bruid en bruidegom! Lieve Mathilde en Willem, ik wens jullie veel geluk samen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

©2012 MRTfotografie / Marianne Rouwendal-Tollenaar| 

 Workshops | coaching | fotografie

 Op alle afbeeldingen & teksten op deze site berust auteursrecht. Reproductie alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming.

Tel.: 06-22277959 | K.v.K.: 32169756 | BTW: NL001956344B29