WK Grandmasters Hockey| Den Haag 2014

Van 3 tot 13 juni mocht ik de Grand Masters World Cup fotograferen welke werd gespeeld op hockeyclub Klein Zwitserland in Den Haag.  Dit toernooi is speciaal naar Den Haag gehaald om samen met het WK Hockey van de jongere garde gespeeld te worden.

Een prachtig event  en erg gaaf om mee te maken met 56 deelnemende teams vanuit de hele wereld, met een jongste deelnemer van 60 jaar en een oudste deelnemer van 84 jaar! In verschillende klassen werd er gestreden voor de wereldtitel. Chapeau!

 

From June 3 to June 13 HC Klein Zwitserland hosted the Grand Masters World Cup. This Tournament has came to The Hague to be played together with the World Cup Hockey. 56 teams from all over the world played against each other in different classes to win the World Cup Grand Masters.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

©2012 MRTfotografie / Marianne Rouwendal-Tollenaar| 

 Workshops | coaching | fotografie

 Op alle afbeeldingen & teksten op deze site berust auteursrecht. Reproductie alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming.

Tel.: 06-22277959 | K.v.K.: 32169756 | BTW: NL001956344B29