Lieve Boris

Het baasje van Boris belde mij met de vraag of ik ook honden fotografeerde. Nu heb ik regelmatig dieren gefotografeerd uit hoofde van mijn werk in het Dierenpark Amersfoort, maar een hondenshoot had ik nog nooit gedaan. Onder het mom van één keer moet de eerste keer zijn ben ik met camera's en reflectieschermen naar Hilversum gereden om deze lieve schat van een labrador te vereeuwigen.  Boris is niet meer de jongste met zijn elf jaar en gedroeg zich als een topmodel . Heel gewillig en super gehoorzaam. Een impressie van de serie welke ik van hem heb gemaakt. Wat een trouwe kop hè?

Reactie schrijven

Commentaren: 0

©2012 MRTfotografie / Marianne Rouwendal-Tollenaar| 

 Workshops | coaching | fotografie

 Op alle afbeeldingen & teksten op deze site berust auteursrecht. Reproductie alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming.

Tel.: 06-22277959 | K.v.K.: 32169756 | BTW: NL001956344B29