Huwelijk Han & Annemarie

In juni belde Han mij op en vertelde dat hij ging trouwen en het leuk zou vinden als ik wat "kiekjes" wilde maken. Nu ken ik Han al bijna 30 jaar en was zeer aangenaam verrast, want Han kende zijn partner veertien jaar en dan verwacht je niet 1,2,3 een huwelijk meer.

Op de mooiste oftewel warmste dag van september ( 30graden) was het zover en heb ik het huwelijk van deze twee enthousiaste en spontane mensen vastgelegd in de schitterende omgeving van Hotel/Landgoed het Roode koper te Leuvenum. Wat was het een mooie dag met veel liefde, plezier, vrienden en familie, welke ik kon samenvatten in een mooi trouwalbum.

Lieve Han en Annemarie dank dat ik dit voor jullie mocht doen en ik wens jullie veel geluk samen!

Huwelijk Han en Annemarie in het Roode Koper/Leuvenum
Huwelijk Han en Annemarie in het Roode Koper/Leuvenum

Reactie schrijven

Commentaren: 0

©2012 MRTfotografie / Marianne Rouwendal-Tollenaar| 

 Workshops | coaching | fotografie

 Op alle afbeeldingen & teksten op deze site berust auteursrecht. Reproductie alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming.

Tel.: 06-22277959 | K.v.K.: 32169756 | BTW: NL001956344B29