Profielshoot Evelyne

Evelyne benaderde mij voor het maken van portretfoto's voor Social Media. Nu zijn dit kortdurende shoots van maximaal 25 min. en toch heb ik haar in die korte tijd leren kennen als een lieve, spontane vrouw. Ze vertelde mij dat ze na jaren als office manager te hebben gewerkt nu als zzp-er haar eigen bedrijf in de essentiële oliën aan het opstarten was, waarvoor de profielfoto's nodig waren, het liefst met een zonnige en warme uitstraling.

 

Op 30 december hadden we op een landelijk plekje in Leusden afgesproken. Het was grauw en allerminst zonnig en dan zijn dit leuke uitdagingen. Volgens mij hebben we ondanks het sombere weer toch een zonnig sfeertje kunnen creëren. Voor meer informatie over essentiële oliën kun je een kijkje nemen op https://www.facebook.com/natuurlijkpuur.info . 

 

Meer informatie voor het boeken van een ongedwongen profielshoot vind je hier.

Profielshoot evelyne MRTfotografie, portretfotografie
Profielshoot Evelyne MRTfotografie, portretfotografie
Profielshoot Evelyne MRTfotografie
Profielshoot Evelyne MRTfotografie, portretfotografie
Profielshoot Evelyne MRTfotografie, portretfotografie

Reactie schrijven

Commentaren: 7
 • #1

  Garrett Waddell (vrijdag, 03 februari 2017 00:34)


  Definitely believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people think about worries that they plainly don't know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 • #2

  Tami Caruso (vrijdag, 03 februari 2017 15:45)


  I could not resist commenting. Exceptionally well written!

 • #3

  Analisa Ogilvie (vrijdag, 03 februari 2017 17:29)


  Its such as you learn my thoughts! You appear to know so much approximately this, like you wrote the ebook in it or something. I believe that you simply can do with some % to drive the message house a little bit, but instead of that, this is great blog. An excellent read. I will definitely be back.

 • #4

  Hsiu Mckinney (zaterdag, 04 februari 2017 08:02)


  If you wish for to obtain a great deal from this post then you have to apply these techniques to your won blog.

 • #5

  Willette Lemaster (zondag, 05 februari 2017 05:32)


  Great delivery. Sound arguments. Keep up the great effort.

 • #6

  Chelsey Didonna (maandag, 06 februari 2017 07:04)


  This is really interesting, You're a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I have shared your website in my social networks!

 • #7

  Arleen Calnan (woensdag, 08 februari 2017 17:02)


  Good info. Lucky me I discovered your website by chance (stumbleupon). I've book marked it for later!


©2012 MRTfotografie / Marianne Rouwendal-Tollenaar| 

 Workshops | coaching | fotografie

 Op alle afbeeldingen & teksten op deze site berust auteursrecht. Reproductie alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming.

Tel.: 06-22277959 | K.v.K.: 32169756 | BTW: NL001956344B29