Familie reportage in Soest

Gewoon even meegenieten van de spontane foto's van een opa, oma, kinderen en kleinkinderen.Verspreidt over de wereld en dus zelden de mogelijkheid hebben zij als familie niet zo veel mogelijkheden om dicht bij elkaar te kunnen zijn.

Vijf jaar geleden was de eerste keer dat ik het gezin op de foto mocht zetten. De jongste van de kleinkinderen was toen nog maar een klein hummeltje van 4 maanden en de oudste was 4 jaar.  Door al het reizen en de nieuwe omgeving waren de kindjes niet helemaal in hun hum en was het niet al te gemakkelijk een mooie reportage te maken.

 

Nu, na 5 jaar, was dit een heel ander verhaal en kreeg ik zelfs even volleerde modelletjes voor de lens, totdat oma de vliegers pakte. Het feest was compleet en er is gehold en gespeeld op de prachtige zandvlakte van de Soester Duinen! 

Een kleine impressie......Oordeel zelf maar.

 

 

 
 

Lijkt het jou ook wat om een mooie herinnering in de vorm van een fotoshoot te doen met je gezin, je familie of misschien met z'n tweeen of alleen? Op een plekje die je zelf uit kiest? In het park, het centrum, het bos of een industriële plek?

Klik dan hier om een afspraak te maken of nadere informatie te vragen! 

 


Gerelateerde posts:Reactie schrijven

Commentaren: 0

©2012 MRTfotografie / Marianne Rouwendal-Tollenaar| 

 Workshops | coaching | fotografie

 Op alle afbeeldingen & teksten op deze site berust auteursrecht. Reproductie alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming.

Tel.: 06-22277959 | K.v.K.: 32169756 | BTW: NL001956344B29