André Rieu op het Vrijthof

Voor het vierde jaar kreeg ik de gelegenheid één van de serie concerten, welke André Rieu elke zomer op het Vrijthof geeft, bij te wonen en in beeld te brengen. Elke keer weer een geweldige happening om mee te maken. Het is niet alleen genieten van muziek en sfeer, maar ook qua gastronomie kun je goed aan je trekken komen.

Veel dank aan Grand Café De Perroen, direct aan het mooiste plein van Nederland gelegen. Ieder jaar weer kan men voorafgaand aan het concert aan lange gezellig gedekte tafels genieten van een heerlijk diner, fijne wijnen en van een snelle service, want dineren tijdens het concert is not done. Na de eerste helft van het concert komt er nog eens een heerlijke snack op tafel om daarna verder te genieten van het tweede deel.

 

Het eerste jaar kwam de regen met bakken uit de hemel en kreeg de thermometer het kwik niet hoger dan 13 graden. Ondanks dat was de sfeer op de Vrijthof geweldig. Er werd volop gedanst, je moest tenslotte toch ergens warm van worden. De jaren erna was het zoals het in de maand juli behoort te zijn: droog en zomerse temperaturen. Hieronder een kleine impressie van de afgelopen jaren.

 

Lijkt het je leuk om ook eens mee te maken? Klik op de site van van de Perroen waar de data van de concerten worden vermeld en waar je tevens kunt reserveren. Er zijn voor dit jaar op nog een aantal data plaatsen beschikbaar. En ook volgend jaar komen de data weer online op deze site.

Close up André Rieu
Concert André Rieu
Orkestleden André Rieu
Orkestleden André Rieu in Maastricht
Publiek Andé Rieu op het Vrijthof te Maastricht
Debutanten bij concert André Rieu Vrijthof, Maastricht

Om in de sfeer te komen:


Meer lezen? Hieronder vind je gerelateerde artikeltjes.Reactie schrijven

Commentaren: 0

©2012 MRTfotografie / Marianne Rouwendal-Tollenaar| 

 Workshops | coaching | fotografie

 Op alle afbeeldingen & teksten op deze site berust auteursrecht. Reproductie alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming.

Tel.: 06-22277959 | K.v.K.: 32169756 | BTW: NL001956344B29