Cadeaubon

 

 

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan als je het al druk genoeg hebt.....Geef een cadeaubon van MRTfotografie, welke besteedt kan worden aan een workshop, of fotoshoot. 

 

De bon is digitaal of in geschenkverpakking te bestellen vanaf € 20,-. Ideaal voor elke gelegenheid zoals jubileum, verjaardagen, kerst, enzovoort.

 

Cadeaubon voor workshop of fotoshoot van MRTfotografie te bestellen vanaf € 20,-
Cadeaubon te bestellen vanaf € 20,-

 

 

 

Digitale bon

Zendt even een berichtje via het onderstaande formulier en vermeldt in de omschrijving het bedrag, zodat ik je een bevestiging kan sturen en de bon voor je in orde kan maken. Je krijgt de cadeaubon, nadat ik de betaling heb ontvangen via e-mail in pdf-formaat en voorzien van een unieke code toegezonden zodat je deze zelf kunt uitprinten of doorsturen.

 

Bon in geschenkverpakking

De bon wordt in een gezellige verpakking en in een omenveloppe verzonden.

Vul naast het bedrag dat je wil besteden ook je naam, adres en postcode/woonplaats in. Je krijgt van mij een bevestiging en na betaling van het bedrag + de verzendkosten à € 2,95  wordt de bon in geschenkverpakking en voorzien van een unieke code toegezonden, direct klaar om te kunnen geven. Woon je in de buurt dan kun je de bon natuurlijk ook komen ophalen, uiteraard betaal je dan geen verzendkosten.

 

De cadeaubon is tot één jaar na uitgiftedatum geldig en niet inwisselbaar voor contacten.

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


©2018 Marianne Rouwendal-Tollenaar/MRTfotografie | Tel.: 06-22277959 | K.v.K.: 32169756 | BTW: NL172796313B01 

 

 

Reproductie alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming